Anbefaling: 4 begyndervenlige vibratorer på budget

Mange moderne vibratorer vægter et elegant udtryk, som pynter på natbordet. Her ses Je Joue Mimi Soft, som er én af mine personlige favoritter.

Dette blogindlæg indeholder affiliatelinks (markeret som reklamelinks), som betyder, at jeg får en lille kommission for hvert salg, der går gennem linksene. Derfor markerer jeg blogindlægget her som reklame. Holdningerne i blogindlægget er dog helt mine egne. 

Har du taget tilløb til at komme i gang med at bruge sexlegetøj - enten med dig selv eller en partner - og er du i tvivl om, hvor du skal starte? Forståeligt. Markedet bugner i dag af vibratorer i alle afskygninger, og med et uendeligt udvalg kan det føles som lidt af en jungle at skulle finde rundt i … Sådan behøver det heldigvis ikke at være.

Her kommer fire begyndervenlige vibratorer, som alle kan lidt af hvert afhængig af, hvad du er mest til. Alle vibratorer nævnt her har dog fire ting til fælles: de koster under 600 kroner, er vandtætte, genopladelige og sidst men ikke mindst testet af yours truly!

Mest for pengene: Satisfyer Curvy 2

Satifyer Curvy 2 vibrator

Pris: 449 kroner hos Sinful (reklamelink)

Hvis du ved bare en smule om sexlegetøj, så kender du helt sikkert Satisfyer. Det er nemlig Satisfyer, der står bag den ikoniske Satisfyer Pro, som imiterer oralsex med pulserende lufttryk, og som er kendt og elsket af brugere verden over. Hvis du spørger mig, er den klassiske Pro 2 model dog en smule overvurderet. Én af grundene til det er, at håndtagets vinkel kan gøre det svært at ramme hovedet på klitoris. 

Til gengæld har Satisfyer virkelig ramt en nerve med deres Curvy 2 model. Ulig forgængeren er Satisfyer Curvy 2 både rarere at holde om og æstetisk smuk at have liggende på natbordet, og så skiller den sig markant ud ved ikke kun at kunne “sutte” pulserende, men også vibrere! Begge dele styres med hver sin knap og kan altså kobles til og fra efter behag. Og det bedste af det hele? Den kan styres med Satisfyers app, hvor du kan sammensætte dit helt eget, unikke vibrationsmønster!

Derfor skal du købe Satisfyer Curvy 2: Hvis du søger en billig alt-i-én vibrator med mange funktioner og mulighed for tilkobling til en app, så du har uendelige muligheder for udforskning og leg.

Dybeste vibrationer i mindste krop: Je Joue Mimi Soft

Je Joue Mimi Soft vibrator

Pris: 599 kroner hos Sinful (reklamelink)

Je Joue er kendt for deres luksuriøse og sexpositive univers, hvor der er kælet for detaljerne ud fra en “less is more”-tilgang til produkterne. Hos Je Joue ligger detaljen i de bløde materialer, de minimalistiske former og de simple udtryk. Det gælder ikke mindst deres klitorisvibrator Mimi Soft, der pakker imponerende, dybe vibrationer i en enkelt lille håndfuld.

Mimi Soft er - trods sit navn - overraskende kompakt, hvilket gør, at den kan presses mod kroppen uden at miste sine kraftige vibrationer. Derfor egner Mimi Soft sig især til partnersex, hvor den lille vibrator nemt kan placeres mellem kroppe, uanset om brugeren ligger på ryggen eller maven. 

Derfor skal du købe Je Joue Mimi Soft: Hvis du foretrækker dybe “rumbly” vibrationer og ønsker en simpel, men effektiv vibrator med en god motor, som også kan bruges til partnersex. 

Klassisk wand for begyndere: Ohhcean OBP-01 Magic Wand

Ohhcean OBP-01 Magic Wand

Pris: 549 kroner hos Sinful (reklamelink)

Wand vibratoren fra Sinfuls Ohhcean kollektion giver dig klassisk wand med sit ergonomiske håndtag, fleksible hoved og syv forskellige vibrationsmønstre. Wand vibratorer er kendt for at være nogle af de mest kraftfulde vibratorer på markedet, og det kan derfor være en overvældende oplevelse at starte sin rejse ind i sexlegetøjets verden med et krabat fra nogle af de veletablerede brands såsom den klassiske Magic Wand. Motoren i Ohhcean wand’en er mindre kraftfuld og egner sig derfor især til dig, der aldrig har prøvet en wand før, og som gerne vil starte blødt ud. 

En sød detalje ved Sinfuls Ohhcean wand er, at den er lavet af ocean bound plastik, det vil sige plastik, som er endt i havet, men som nu er indsamlet, renset og genanvendt. Den er samtidig den første af sin slags på verdensplan, og jeg er helt sikker på, at den ikke bliver den sidste vibrator, som er lavet med bæredygtighed for øje!

Derfor skal du købe Ohhcean OBP-01 Magic Wand: Hvis du ønsker en smuk og begyndervenlig wand vibrator, som ligger let i hånden uden at tynge, og som er lille nok til at tage med i tasken.  

Præcise vibrationer i majestætisk indpakning: Corny 

Corny vibrator

Pris: 425 kroner hos Peech

Mange vibratorer på markedet er udformet på en måde, så de stimulerer et større område af vulva, men præcise vibrationer kan føles mindst lige så dejlige. Enter: Corny. 

Er du, ligesom jeg, glad for “spidse” vibratorer, der fokuserer på mindre overflader, er Corny fra Peech måske noget for dig. Corny er en lille, handy vibrator med en afrundet, spids top. Lad dig derfor ikke narre af dens minimalistiske ydre; bag Cornys simple look gemmer der sig masser af anvendelsesmuligheder! Brug den til massage af mellemkød, afspænding af musklerne i vagina og som klassisk udvendig vibrator, hvor den lille overflade for eksempel kan bruges til at tease for at opnå endnu mere intense orgasmer. Kun fantasien sætter grænser. 

Derfor skal du købe Corny: Hvis du ønsker en vibrator, der fokuserer sine vibrationer på et mindre område, og som kan bruges på et væld af måder uanset køn. 


💖

Jeg håber, at denne lille introduktion til nogle af mine egne favoritter kan hjælpe dig til at finde den vibrator, der passer bedst til dig. Husk på, at kroppe er forskellige, og hvad der virker for mig, virker måske ikke for dig. Mit bedste råd er derfor at prøve dig frem og mærke efter, hvad der føles godt. Du kender din krop bedst. Held og lykke!

Pssst! Husk også glidecremen. Som tommelfingerregel er vandbaseret glidecreme bedst til produkter af silikone. Jeg bruger bl.a. selv denne svane- og allergimærkede glidecreme (reklamelink), som er fri for parfume, glycerin og alkohol.  

Forrige
Forrige

Historier fra følgerne: Sådan er det at have herpes

Næste
Næste

Kvindekamp i et univers af glitter og silke